elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Francisca Gallego, resident d'Almassora, la primera castellonenca vacunada contra el covid

Francisca Gallego, resident d'Almassora, la primera castellonenca vacunada contra el covid
  • Aquest matí han arribat fins a la Residència Municipal de la Tercera Edat d'Almassora 101 dosi de vacunes Pfizer

Francisca Gallego ha sigut la primera resident d'Almassora a vacunar-se contra el covid-19. És la primera castellonenca vacunada contra el covid en la campanya que s'ha iniciat avui en tota Espanya.

Aquest matí han arribat fins a la Residència Municipal de la Tercera Edat d'Almassora101 dosi de vacunes Pfizer.

Al costat de Batiste Martí de la residència de Rafelbunyol, Francisca Gallego, resident d'Almassora, ha sigut la següent valenciana a rebre la vacuna contra el coronavirus.

La Comunitat Valenciana ha iniciat aquest diumenge la vacunació contra el covid-19 en set residències de majors de les províncies d'Alacant, Castelló i València.

Les primeres dosis han arribat al centre de distribució a les 09.53 hores i s'han repartit en sengles neveres per a ser transportades a les residències de Sant Vicent del Raspeig, Torrent, Rafelbunyol, Benissanó, Almassora i Borriana, on es vacunarà a les persones d'aquests centres que hagen confirmat la seua acceptació.

Al llarg del dia està previst administrar un total de 775 dosi entre residents i personal sociosanitari.

Durant el primer trimestre de 2021, a la Comunitat Valenciana s'administraran més de 377.000 dosi de la vacuna Pfizer, que corresponen, en tractar-se de dues dosis per persona, a més de 188.000 persones vacunades.

Sanitat espera que les més de 50.000 valencians, entre treballadors i treballadores i residents, que conviuen en les residències puguen estar vacunades al llarg del mes de gener.

Pujar