elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira Tasta’m de les Coves de Vinromà combinarà el producte gastronòmic local amb noves foodtrucks

La Fira Tasta’m de les Coves de Vinromà combinarà el producte gastronòmic local amb noves foodtrucks
  • Aquest esdeveniment tindrà lloc en la Plaça Cervantes, que durant els dies 6 i 7 de juliol es convertirà en una terrassa d'estiu amb música en directe

Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira Tasta’m el pròxim cap de setmana, esdeveniment orientat a posar en valor la gastronomia autòctona que en la seua quarta edició combinarà el producte local amb l'oferta d'un major número de foodtrucks. 

Veïns i visitants podran gaudir d'aquesta terrassa d'estiu instal·lada en la Plaça Cervantes, la qual ofereix la possibilitat de degustar gran varietat de menjars i begudes mentre escoltes música en directe. A més, es col·locaran aspersors d'aigua per a combatre la calor i barbacoes per a poder rostir els productes càrnics al moment. 

Embotits i carns, menjars preparats, formatges, tapes, vins, cerveses, licors, cocktails, creps i llaminadures són alguns dels expositors que estaran presents en la fira, que aquest any comptarà amb foodtrucks de pizzes, de menjar vegetarià i vegà, de xurros i de gelats. 

El vessant gastronòmic de la fira també comptarà amb la participació del cuiner Alejandro Tena (Mesón Torreblanca), que oferirà una degustació culinària als assistents. Així mateix, la música serà l'altre ingredient principal d'aquest esdeveniment, que el dissabte reunirà a Dani Miquel i al grup Inestables. A més, el públic també podrà gaudir de concerts de música de banda, de diferents actuacions de folklore popular i d’activitats infantils.

Pujar