17 de gener de 2021 17/1/21

El PP exigeix en Diputació la defensa dels Rodalies enfront a les retallades del PSOE

El PP exigeix en Diputació la defensa dels Rodalies enfront a les retallades del PSOE - (foto 1)
  • Susana Marqués (PP): “Aquest és un moment crític que exigeix dinamitzar, vertebrar i erigir una província competitiva enfront a un PSOE que manté la seua fustigació”

El Grup Popular en la Diputació de Castelló ha reivindicat aquesta setmana en comissió “els recursos que el PP va garantir amb el reforç de Rodalia i un AVE a Madrid, i que el PSOE s'ha dedicat a desmantellar castigant a la província”. “Els usuaris que veuen perjudicada la seua mobilitat i desplaçaments diaris, les empreses minvades les seues oportunitats, i el sector turístic perd competitivitat enfront d'altres territoris o destinacions millor comunicats”.

Susana Marqués, diputada provincial del PP, ha animat a PSOE i Compromís a exercir des de la Diputació una política útil i lleial amb la província, defensant la vertebració del territori, i protegint als milers de castellonencs que des de fa mesos pateixen retards i cancel·lacions del servei ferroviari. La popular ha reivindicat mitjançant una moció la xarxa de Rodalia de la província, iniciativa que PSOE i Compromís, socis de govern, han decidit no votar a favor.

El PP manté el seu ferm defensa dels serveis ferroviaris per a la província “com a instrument dinamitzador i vertebrador”. De fet, “va ser un govern popular el que el va garantir amb la declaració d'Obligació de Servei Públic el 30 de novembre de 2017 i que ara el govern del president Sánchez i el seu ministre Ábalos ha decidit desmantellar en un moment especialment crític, per a la província i la Comunitat Valenciana”.

Per a Marqués, “aquesta no és una qüestió política. És una obligació dels qui treballem dia a dia amb els nostres veïns, com a alcaldes, per a garantir uns servei i una mobilitat que són claus per a la província. Enfrontar-nos a contínues retallades és inacceptable i porta com a conseqüència un servei cada dia més deficient que ens resta mobilitat, promoció i competitivitat”.

Pujar