16 d’octubre de 2019 16/10/19

Espectacular incendi en una empresa de reciclatge de Betxí

Espectacular incendi en empresa de reciclatge de Betxí
Espectacular incendi en empresa de reciclatge de Betxí
  • El fum és visible des de diverses localitats de voltant i els bombers han treballat tota la nit per a aconseguir extingir-ho. Continuen treballant en aquests moments.

MÉS FOTOS
Espectacular incendi en una empresa de reciclatge de Betxí - (foto 2)
Espectacular incendi en una empresa de reciclatge de Betxí - (foto 3)
Espectacular incendi en una empresa de reciclatge de Betxí - (foto 4)

Segueix actiu -encara que ja controlat- l'espectacular incendi industrial de Betxí que es declarava aquest dijous a la vesprada i la columna de fum del qual era visible des de quilòmetres a la redona, tal com s'observava en les imatges recollides per elperiodic.com. Segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, les flames s'han declaraven en una empresa de reciclatge de palets d'aquesta localitat castellonenca sobre les sis de la vesprada.

Fins allí s'han desplaçat fins a set dotacions del parc de la Plana Baixa que han treballat durant tota la nit en la seua extinció. Un incendi de grans dimensions, reconeixien des del consorci, i la principal dificultat del qual se centra en la gran quantitat de material inflamable que hi ha en la planta de reciclatge, així com en l'existència d'un depòsit de gasoil que s'està tractant de protegir.

Encara que ja està controlat, després d'estar treballant tota la nit s'han realitzat els relleus corresponents i continuarà treballant en l'extinció definitiva una dotació de bombers.

ocultar
Espectacular incendi en una empresa de reciclatge de Betxí
Pujar