elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Espaitec insta als emprenedors a participar en l'innovador programa StartWars Lab

  El divendres 11 de novembre de 2016 es tanca el termini per a inscriure's en la tercera edició del Programa per a Emprenedors StartWars Lab, una incubadora de negocis d'Internet creada a Castelló la principal diferència de la qual és que els emprenedors no necessiten ni idea ni equip per a participar. El programa compta amb la col·laboració del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, Espaitec, i de les principals entitats públiques promotores de la iniciativa emprenedora en la província de Castelló.

  L'objectiu principal del programa que té una durada de quatre mesos és ajudar al nou emprenedor a validar una idea mitjançant metodologia americanes, en un entorn de coworking amb mentors especialitzats i classes mestres de ponents convidats. També es poden presentar nous emprenedors que tinguen una idea per a una start up. Si escau, el programa els ajudarà a construir el projecte i a muntar un equip perfecte per a eixir al mercat.

  El programa pretén ajuntar a emprenedors motivats amb diferent formació i experiència per a construir equips de treball compatibles de tres persones que llancen la seua pròpia empresa. A més, destaca perquè es pot seguir online. Tota les classes, xarrades i el seguiment de projectes es pot fer de forma remota, ja que s'utilitzen programes de treball col·laboratiu que permeten a l'emprenedor participar al cent per cent des de l'ordinador de la seua casa.

  De la primera edició del programa va sorgir Declarando, un programa per a autònoms que els permet registrar les seues factures i presentar els seus impostos amb l'ajuda d'un assessor fiscal virtual. Aquesta start up valenciana ja compta amb més de 3.000 autònoms registrats i ha sigut seleccionada recentment per a formar part de la incubadora de projecte Fintech de Innsomnia by Bankia.

  De la segona convocatòria han nascut fins a quatre projectes: Upark , una app que et permet obrir la porta del garatge; Handeal, una app de lloguer de videojocs i perifèrics per geolocalització; Crowdshare, una plataforma per a start ups que cedeixen accions a canvi de serveis i, finalment, Remsoul, una app per a geolocalitzar als assistents a un festival.

  Més informació i inscripcions en www.startwarslab.es

  Pujar