21 de gener de 2021 21/1/21

Cs en la Diputació reclama celeritat per a abordar la carrera professional després de quedar fora dels pressupostos de 2020

Cs en la Diputació reclama celeritat per a abordar la carrera professional després de quedar fora dels pressupostos de 2020 - (foto 1)
  • La portaveu, Cristina Fernández, destaca que "els funcionaris són el principal valor de la casa i és imprescindible que es senten així"

La portaveu Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha reclamat "celeritat per a abordar amb els sindicats el complement de la carrera professional després de quedar aquest fora dels pressupostos de 2020". Així, la diputada ha informat que "des de Cs hem preguntat per aquest assumpte en les comissions i ens han confirmat que serà el pròxim dia 23 quan es convoque la primera reunió amb les parts implicades". "Esperem que aquesta cita no siga només per a complir amb l'expedient i sí que siga un compromís en ferm", ha indicat la diputada.          

Així, Fernández ha recordat que "en les sessió plenària del 20 de novembre de 2018 vam aprovar per unanimitat la implantació d'aquest complement, no obstant això un recurs de la Subdelegació ha impedit ara que tire avant". "Les sentències estan per a complir-les i la justícia sempre s'ha de respectar, no obstant això demanem que ja que hem de tornar a començar fer-ho al més prompte possible i amb la màxima eficàcia", ha apuntat la diputada.          

"Els funcionaris són el principal valor de la casa i així hem de procurar que se senten, perquè del seu treball es veuen beneficiats tots els castellonencs", ha conclòs la portaveu.

Pujar