elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació de Castelló rehabilitarà les casernes de Peníscola, Vilafamés i Torreblanca

La Diputació de Castelló rehabilitarà les casernes de Peníscola, Vilafamés i Torreblanca
  • La presidenta de la Diputació i el vicepresident i portaveu del govern, Héctor Folgado, es reuneixen amb el Coronel Cap de la Guàrdia Civil de Castelló, Ángel Gil Redondo, per a traslladar-li el seu compromís d'executar les actuacions pendents en l'acord

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha traslladat al Coronel Cap de la Guàrdia Civil de Castelló, Ángel Gil Redondo, el compromís de reactivar el conveni per a la conservació de casernes de la Guàrdia Civil a la província.

“Reforçar el servei i les instal·lacions dels professionals d'aquest cos de seguretat pública a la província és fonamental perquè la seua labor es puga desenvolupar amb la major dignitat possible”, ha afirmat la màxima representant de la institució provincial qui, acompanyada del vicepresident i portaveu del govern, Héctor Folgado, li ha confirmat al Coronel Cap que el govern provincial reprendrà el conveni amb la Guàrdia Civil que havia previst per al present exercici.

“Des de la Diputació de Castelló som conscients de la gran labor de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i, en concret, de la Guàrdia Civil”, ha continuat Marta Barrachina. Per això, el govern provincial està decidit a afavorir, en la mesura de les seues possibilitats, la millora de les condicions de vida i treball dels membres de la Guàrdia Civil “que redundarà, inequívocament, en la millora de les condicions i qualitat de vida de tots els ciutadans”, ha afegit la presidenta.

La Diputació de Castelló té l'objectiu posat a col·laborar en la consecució d'un millor servei d'este cos de seguretat, ofereix la seua col·laboració per a la realització d'aquelles obres de conservació i reparació dels aquarteraments necessàries per a millorar la seua habitabilitat. En aquest sentit, els projectes previstos per a la seua execució durant el present exercici es troben sense executar, “i ací està el compromís d'este govern provincial, de reprendre eixe acord per a la realització de quatre obres en casernes de la província”, ha afirmat la primera presidenta de la Diputació.

Amb un pressupost de 209.000 euros, les actuacions previstes en l'acord del present any inclouen les casernes de Peníscola, Vilafamés i Torreblanca i falta per definir un municipi.

En la trobada s'ha acordat mantindre una dinàmica de treball àgil i resolutiu entre totes dues entitats i es realitzarà un seguiment actiu i continu per al compliment de quants compromisos es faça entre la Diputació de Castelló i la Guàrdia Civil, “aconseguint així que el nostre compromís amb este cos policial siga real i efectiu”, ha finalitzat la presidenta, Marta Barrachina.

 

Pujar