elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos detinguts a Oropesa i Vinaròs que havien fugit dels seus països per violació i prostitució

Dos detinguts a Oropesa i Vinaròs que havien fugit dels seus països per violació i prostitució
  • Ahir també van detindre a un narcotraficant a Borriana

La Guàrdia Civil ha detingut en dues actuacions diferents a dues persones, una dona i un home, tots dos per trobar-se en requisitòria per una Ordre Europea de Detenció a l'efecte d'Extradició a Itàlia i a Finlàndia respectivament.

La primera actuació va tindre lloc en la població de Vinaròs quan els Guàrdies Civils van procedir a la identificació d'una dona que després de realitzar les comprovacions oportunes, la mateixa tenia en vigor una Ordre Europea de Detecció a l'efecte d'Extradició a Itàlia amb motiu de complir cinc anys per ajuda i incitació a la prostitució.

Per això es va procedir a la seua detenció, tractant-se d'una dona de 41 anys d'edat.

Les diligències juntament amb la detinguda seran remeses al Jutjat Central d'Instrucció nº2 de l'Audiència Nacional. L'actuació ha sigut realitzada per efectius del Lloc Principal de Vinaròs.

En la segona actuació, els Guàrdies Civils d'Oropesa es trobaven realitzant un dispositiu de caràcter preventiu en l'estació de tren de la localitat, en una d'elles es va procedir a la identificació d'un home al qual li constava una Ordre Europea de Detenció a l'efecte d'Extradició per Finlàndia, a fi de complir un any, sis mesos i vint-i-un dies, pena imposada per un delicte de violació amb agreujants a una menor d'edat.

Es va procedir a la detenció de l'home de 30 anys d'edat.

Les diligències juntament amb el detingut seran remeses al Jutjat Central d'Instrucció nº2 de l'Audiència Nacional.

L'actuació ha sigut realitzada per efectius del Lloc Principal d'Oropesa.

En menys de 72 hores la Guàrdia Civil ha procedit a la localització de tres persones que eren buscades a Europa. El tercer es tracta d'un narcotraficant fugit d'Holanda que va ser localitzat a Borriana.

Pujar