1 d’octubre de 2020 1/10/20

Cs demana a Foment "prendre mesures per atallar els retards en el Rodalies entre Castelló i València"

Cs demana a Foment "prendre mesures per atallar els retards en el Rodalies entre Castelló i València" - (foto 1)
  • La diputada per Castelló, Sandra Julià, denuncia "el malson en el qual viuen els usuaris d'aquesta linia des de fa més d'any i mig"

La diputada del Grup Parlamentari Ciutadans (GPCs) per la província de Castelló, Sandra Julià, ha demanat al Ministeri de Foment "prendre mesures per a atallar els nous retards entre la línia de Rodalies que uneix Castelló amb València". En aquest sentit, la parlamentària ha subratllat que "portem més d'any i mitjà immersos en un malson en el qual estudiants, treballadors i usuaris d'aquest tren s'han vist ignorats i perjudicats tant pel Govern de Rajoy, com per ADIF".

Així, Julià ha titllat de "increïble que anara més ràpid arribar a la capital de la Comunitat Valenciana a la fi del segle passat que ara, doncs als problemes en la línia de Rodalies, s'han unit les obres interminables en l'A7 a l'altura de La Vall d'Uixó". Sobre aquesta última qüestió, la diputada ha recordat que "en Cs ja hem registrat dues preguntes dirigides a Foment, que encara no han obtingut resposta, sobre el termini per a acabar la remodelació en l'autovia".

Finalment, Julià ha assegurat que "aquest caos en el transport no solament suposa una molèstia per als usuaris habituals, sinó també per als possibles visitants en una terra el PIB de la qual en gran part depèn del turisme".

Pujar