18 de setembre de 2020 18/9/20

Culte i dansa en Canet per a honrar a la seua Patrona

Culte i dansa en Canet per a honrar a la seua Patrona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Culte i dansa en Canet per a honrar a la seua Patrona - (foto 2)
  Culte i dansa en Canet per a honrar a la seua Patrona - (foto 3)

  Una solemne missa oficiada per mossén Jose Mª Barre i Martí en el temple parroquial, va iniciar els actes en honor de la Verge d'Agost. Les reines de les Festes, Matilde Viola i María Pallarés, acompanyades de les dames de les seues respectives Corts d'Honor, Judit Puig, Irene Noguera, Marta Griñó, Neus Martín, Paula Ferreres, Sara Bengochea, Aitana Crespo, Angelina Vives, Martina Pazos i Marina Picart van realitzar una ofrena de flors a la imatge mariana.

  Després de l'ofici religiós, la comitiva es va desplaçar fins a la plaça de l'Ajuntament on l'Agrupació Musical Santa Cecilia de Canet lo Roig va rendir homenatge a l'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, i a les dignataries festeres i acompanyants.

  Més tard, la plaça Nova va ser escenari de la festa popular en la qual, Reines i Dames, van participar en el ball de les danses típiques abillades amb el vestit regional.
  Si bé la pluja va irrompre en l'àgora en forma de tempesta d'estiu, no va aconseguir *deslucir l'acte.

  Anit, de nou, Reines i Dames van tornar a lluir les seues millors gales i van despendre elegància, bellesa i simpatia, per a assistir al sopar de gala que, en el seu honor, es va celebrar en la carpa.

  Pujar