elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà rep una subvenció per a la contractació de 8 persones

    L'Ajuntament de les Coves de Vinromà contractarà en els pròxims mesos a huit persones desocupades del municipi a través del programa Avalem Experiència, una subvenció del Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (LABORA) amb la finalitat de fomentar l’ocupació.

    En concret, mitjançant el programa EMERGE es contractaran sis persones durant set mesos, a jornada completa, per a la realització d'accions previstes en plans o procediments d'emergència en l'àmbit forestal. Poden beneficiar-se d'aquesta oferta totes les persones majors d'edat que estiguen inscrites com a demandants d'ocupació i tinguen actualitzada la demanda per a peó forestal.

    D'altra banda, a través del programa EMCORP, es contractaran altres dues persones desocupades. En aquest cas, l'oferta està destinada a persones majors de 30 anys, que estiguen inscrites com a demandants d'ocupació i tinguen marcada l'opció de peó d'obres i serveis generals. Aquests contractes es posaran en marxa a l'octubre i tindran una duració de 6 mesos a jornada completa.

    L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que "per a aquest equip de govern és molt important que joves i majors puguen optar a ofertes d'ocupació en el mateix municipi, i aquesta ajuda que hem rebut obrirà les possibilitats laborals entre veïns i veïnes en situació de desocupació".

    Pujar