elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà reforça el servei de neteja i desinfecció als parcs infantils i la zona esportiva

Les Coves de Vinromà reforça el servei de neteja i desinfecció als parcs infantils i la zona esportiva
  • Les tasques es desinfecció també es realitzen diàriament en l'edifici del CEIP La Moreria segons marca la normativa sanitària vigent

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha reforçat el servei municipal de neteja amb l'objectiu de garantir la seguretat de la ciutadania en la via pública i previndre el contagi del coronavirus.

Amb aquest propòsit, el consistori ha donat continuïtat a les persones contractades durant l'estiu per al desenvolupament de les diferents tasques vinculades a la prevenció del Covid-19, de manera que el servei municipal de neteja es veurà reforçat. En concret, aquestos operaris s'encarregaran d'efectuar desinfeccions diàries als parcs infantils i en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal “El Temple”.

Així mateix, aquestes tasques de desinfecció també s'estan duent a terme diàriament en l'edifici del CEIP La Moreria d'acord amb la normativa sanitària vigent.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha explicat que “la situació de pandèmia ens obliga a extremar la precaució i a prendre les mesures higièniques que estableixen els protocols sanitaris. Volem que tant la via pública com els edificis municipals siguen llocs segurs per als veïns i veïnes”.

 

Pujar