elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà obté una subvenció en matèria de mobilitat sostenible per al vehicle elèctric adquirit

Les Coves de Vinromà obté una subvenció en matèria de mobilitat sostenible per al vehicle elèctric adquirit
  • Es tracta d'una subvenció de l'IVACE que està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obtingut una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial en matèria de mobilitat sostenible que es destinarà al vehicle elèctric adquirit i incorporat recentment a la flota municipal per a reduir la contaminació i afavorir el pas a una economia baixa en carboni.

La subvenció concedida ascendeix a 6.000 euros i està cofinançada al 50% per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

A més, l'Ajuntament està ultimant els treballs per a la instal·lació d'un punt de recàrrega per a aquest tipus de vehicles elèctrics o propulsats per combustibles alternatius, que està situat en la zona Hort de la Font i inclou dos punts de recàrrega. En aquest sentit, la seua implantació també prové d'una subvenció de l'IVACE de 4.530 euros.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha destacat que ‘anem fent passos endavant que mostren el nostre compromís amb la sostenibilitat i la promoció d'energies més respectuoses i beneficioses per al medi ambient’.

Pujar