elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà obté una subvenció de 7.000 euros per al manteniment del Servei de Promoció a l'Autonomia Personal

Les Coves de Vinromà obté una subvenció de 7.000 euros per al manteniment del Servei de Promoció a l'Autonomia Personal
  • Aquesta ajuda es destinarà a cobrir les despeses de contractació del personal que atén els usuaris d'aquest servei gratuït

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obtingut una subvenció de 7.008 euros per al manteniment del Servei de Promoció a l'Autonomia Personal (Unitat de Respir Familiar), inversió que es dedicarà a cobrir les despeses derivades d'aquest espai destinat a l'atenció de persones majors o dependents que es presta en el Centre de Dia “Germans Folch i Traver” del municipi.

Aquesta ajuda sol·licitada a la Diputació de Castelló permetrà sufragar la contractació del personal que atén els usuaris d'aquest servei gratuït, els qui acudeixen a aquestes instal·lacions en horari de matí i realitzen activitats d'estimulació cognitiva i de psicomotricitat amb una professional. En aquest sentit, l'espai disposa de gimnàs amb màquines i elements per a afavorir l'activitat física.

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha destacat “la importància d'aconseguir subvencions orientades a serveis de qualitat com aquest, que a més de millorar el benestar de les persones majors ofereix opcions de conciliació a les famílies”.

Pujar