elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a les activitats extraescolars

  • Les famílies interessades en aquestes propostes poden realitzar la inscripció fins al pròxim 7 d'octubre

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obert les inscripcions per a les activitats extraescolars dirigides a l'alumnat del CEIP La Moreria del municipi, propostes que busquen facilitar a les famílies un marc d'aprenentatge i diversió fora de l'horari lectiu.

Enguany els xiquets i xiquetes podran optar entre les activitats “Educar mitjançant l'art” i “Laboratori de jocs”, totes dues orientades tant a escolars d'infantil com de primària. En concret, la proposta centrada en l'art treballarà la creativitat mitjançant la pintura, la dansa, el teatre o la música, mentre que els participants del segon taller aprendran mitjançant diferents tipus de joc.

Les famílies interessades en aquestes propostes poden ampliar informació a l'Ajuntament i inscriure's en la web www.mondanimacio.com/extraescolars fins al 7 d'octubre.

“Continuem oferint propostes extraescolars perquè les famílies disposen de serveis en el propi municipi. Els xiquets i xiquetes tenen per davant tot el curs per a aprofitar al màxim aquestes activitats i per a continuar aprenent en aquesta etapa tan important“, ha afirmat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

 

Pujar