elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a les activitats extraescolars de caràcter esportiu

Les Coves de Vinromà obri les inscripcions per a les activitats extraescolars de caràcter esportiu
  • Les inscripcions a aquestes propostes organitzades pel CD Vinromà poden efectuar-se entre el 2 i el 8 d'octubre

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha informat de l'obertura d'inscripcions per a les activitats extraescolars de caràcter esportiu organitzades pel CD Vinromà, les quals formen part del conjunt de propostes dirigides als xiquets i xiquetes del CEIP La Moreria.

L'oferta d'activitats contempla futbol, pàdel, voleibol, frontó, patinatge, básquet, bàdminton i jocs esportius, de manera que els participants dedicaran una hora a la pràctica de diferents disciplines. Les classes tindran lloc en el Poliesportiu Municipal “El Temple” i es realitzaran els dimarts i divendres per la vesprada. Tant els horaris concrets com el preu, que oscil·larà entre els 30 i 40 euros mensuals, es determinarà una vegada finalitzat el procés d'inscripcions segons número i edats.

Les famílies interessades poden apuntar als seus fills/es entre el 2 i el 8 d'octubre acudint a l'Ajuntament o contactant amb el CD Vinromà.

Aquestes activitats esportives se sumen a les propostes organitzades per la Unió Musical Covarxina. Així mateix, l'Ajuntament anunciarà en breu una programació de caràcter lúdic i cultural, que complementarà l'agenda d'extraescolars.

 

Pujar