elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà llançarà un concurs de projectes per a la construcció del Casal Jove

Les Coves de Vinromà llançarà un concurs de projectes per a la construcció del Casal Jove
  • En les pròximes setmanes l'Ajuntament publicarà les bases d'aquest concurs, de manera que els professionals interessats podran presentar les seues propostes

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà llançarà un concurs de projectes per a la construcció del Casal Jove i el gimnàs amb la finalitat de dotar al municipi d'un nou espai orientat al desenvolupament de propostes per als joves.

En les pròximes setmanes el consistori publicarà les bases d'aquest concurs, de manera que els professionals interessats podran conéixer amb detall la convocatòria i presentar la seua proposta. Així mateix, el projecte guanyador serà el que finalment es durà a terme.

L'inici de les obres del Casal Jove i el gimnàs municipal, que se situarà en un conjunt de vivendes del Carrer Roca Tallà donades al consistori, està previst per al 2021.

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha explicat que “aquest concurs és el primer pas cap a la materialització del Casal Jove i el gimnàs municipal, un projecte amb el qual volem canalitzar les demandes del col·lectiu juvenil de la localitat. Considerem que és una necessitat que disposen d'un espai propi que els permeta desenvolupar els seus interessos”.

 

Pujar