elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà edita un vídeoconte per a donar a conéixer la història de la Casa Senyorial Boix Moliner al públic infantil

Les Coves de Vinromà edita un vídeoconte per a donar a conéixer la història de la Casa Senyorial Boix Moliner al públic infantil
  • El conte estarà disponible en el canal de Youtube, la pàgina web i el perfil de Facebook de l'Ajuntament

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha editat un vídeoconte dirigit al públic infantil amb la finalitat que coneguen d'una forma entretinguda la història de la Casa Senyorial, un palauet del segle XIV i un dels principals valors turístics de municipi.

“Una casa per descobrir” és el títol del vídeoconte amb el qual els xiquets i xiquetes podran conéixer un dels edificis més emblemàtics de les Coves de Vinromà, un vídeo didàctic que a més mostra als més xicotets la importància de ser curiosos i aprendre constantment.

El conte podrà visionar-se en el canal de Youtube del Ajuntament de les Coves de Vinromà i també accedint a través de la pàgina web i el perfil de Facebook del consistori.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha assenyalat que “els més xicotets coneixen el món a través dels contes, i aquest vídeoconte els permetrà aprendre jugant part de la història del seu poble”.

Pujar