elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà contractarà sis persones desocupades durant els pròxims mesos

Les Coves de Vinromà contractarà sis persones desocupades durant els pròxims mesos
  • El consistori ha obtingut les subvencions ECOVID, EMPUJU i EMDONA de la Generalitat Valenciana

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà contractarà en els pròxims mesos a sis persones en situació de desocupació amb l'objectiu de contribuir a la reinserció laboral dels veïns i veïnes i impulsar la reactivació econòmica després de la crisi del coronavirus.

En concret, aquestes contractacions estan emmarcades en l'obtenció de les subvencions ECOVID, EMPUJU i EMDONA 2021 de la Generalitat Valenciana, que amb un import total superior als 93.000 euros possibilitaran la creació d'ocupació local de caràcter temporal per a llocs de peó d'obres i serveis, neteja i auxiliars administratius.

Aquests programes estan dirigits a persones desocupades menors i majors de 30 anys, i tant els programes EMPUJU com EMDONA són finançats pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020. Així mateix, les persones interessades a optar a una de les ofertes han d'estar inscrites en LABORA com a demandants d'ocupació i poden informar-se en el consistori.

“Estem molt pendents d'aquelles línies d'ajudes dirigides a la inserció laboral, perquè sabem que l'obtenció d'un treball és una de les qüestions més importants per als veïns i veïnes en situació de desocupació”, ha explicat l'alcaldessa de la població, Mònica Ens.

Pujar