elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira de Nadal el 14 i 15 de desembre

Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira de Nadal el 14 i 15 de desembre
  • Aquelles persones que vulguen oferir els seus productes en la fira muntant una parada poden informar-se a l'Ajuntament

Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira de Nadal el 14 i 15 de desembre, esdeveniment organitzat per l'Ajuntament que busca promocionar el producte local i oferir experiències gastronòmiques i culturals capaces d'atreure al públic i de potenciar les compres nadalenques en el propi municipi.

La fira, que s’ubicarà en la Pista Ravaleta, comptarà amb nombroses parades de gastronomia, artesania i decoració. Així mateix, s'està ultimant la programació d'activitats que al llarg de les dos jornades complementaran l'oferta.

El consistori ha recordat que aquelles persones que vulguen oferir els seus productes muntant una parada en la fira poden informar-se en les dependències municipals.

‘Com cada any aprofitarem l'arribada del Nadal per a posar en valor el nostre producte local, perquè entenem aquesta fira com una fantàstica oportunitat per a donar-nos a conèixer i per a dinamitzar l'economia local’, ha apuntat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos, qui ha agraït a totes les associacions i empreses participants en la fira.

Pujar