elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà celebrarà el III Cicle de Teatre entre el 30 de juliol i l'1 d'agost

Les Coves de Vinromà celebrarà el III Cicle de Teatre entre el 30 de juliol i l'1 d'agost
  • El municipi s'omplirà de propostes teatrals que combinen la música, l'humor, el circ i les titelles

MÉS FOTOS
Les Coves de Vinromà celebrarà el III Cicle de Teatre entre el 30 de juliol i l'1 d'agost - (foto 2)

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà celebrarà el III Cicle de Teatre entre el 30 de juliol i l'1 d'agost amb la finalitat de continuar oferint esdeveniments culturals de qualitat als veïns i veïnes en el propi municipi.

En aquesta tercera edició el programa contempla 4 propostes per als diferents públics, les quals combinen el teatre, la música, l'humor, el circ i les titelles. Així mateix, el divendres 30 de juliol a les 22.00 hores arrancarà aquest cicle en la Pista Ravaleta amb l'espectacle “Ciclic”, a càrrec de la companyia de teatre de carrer “La infame”.

En la segona jornada serà la companyia catalana “La Guilla Teatre” l'encarregada de pujar a l'escenari per a representar “Quimera”, un espectacle de pallassos i titelles per al públic familiar, mentre que el diumenge 1 d'agost a les 10.30 hores els actors de “La infame” oferiran un taller d'interpretació i arts escèniques per a joves d'entre 12 i 18 anys. Finalment, “Amics del teatre” tancarà el certamen a les 20.30 hores amb la comèdia “Balada de los tres inocentes”.

A causa de la situació de pandèmia l'aforament estarà limitat, per la qual cosa les entrades poden adquirir-se gratuïtament a l'Ajuntament.

“Creiem en la necessitat d'apropar la cultura a xicotets municipis com el nostre, per la qual cosa hem preparat una programació teatral de 3 dies pensada per als diferents públics que esperem que siga del gust de tots i totes”, ha assenyalat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

Pujar