8 de març de 2021 8/3/21

PP: "El Consell retalla un 11% el pressupost per al tractament contra els mosquits"

PP: "El Consell retalla un 11% el pressupost per al tractament contra els mosquits" - (foto 1)

  El Consell ha retallat un 11% el pressupost per al tractament contra el mosquit tigre. Per a 2019, la Generalitat Valenciana ha pressupostat 400.000 euros per a realitzar tractaments contra el mosquit en tota la Comunitat Valenciana. Aquesta quantitat és menor que en 2018, quan es va fixar una partida de 450.000 euros.

  Cal assenyalar que la Diputació de Castelló aporta la mateixa quantitat que la Generalitat Valenciana per a atendre a tot el territori valencià.

  La secretària general del Partit Popular de la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha denunciat que "davant d'una plaga que s'agreuja dia a dia, l'ocurrència del Consell és aplicar una retallada severa que farà més difícil si cap la lluita contra els mosquits".

  "Quan el problema va a més, el Consell en lloc de destinar més pressupost fa just el contrari. És totalment insòlit i demostra que per al govern valencià les persones no són el primer", ha assenyalat Vicente-Ruiz.

  Per a la responsable del PPCS, "és evident que el Consell no coneix la realitat que estan patint els veïns dels municipis de la Plana Baixa afectats per la plaga", per açò els populars han demanat a Ximo Puig que visite les localitats i comprovarà in situ la problemàtica.

  "Si Ximo Puig comprovara personalment aquesta situació no retallaria ni un sol euro, però governar des dels despatxos i anar solament a fer-se les fotos boniques, no aporta solucions als ciutadans", ha assenyalat.

  Elena Vicente-Ruiz ha assegurat que "les administracions han de ser part de la solució i com a servidors públics, per a ser creïbles, hem d'estar al costat de la gent, atendre les seues reivindicacions i tractar de cercar solucions". Per açò, des del PPCS exigeixen a Puig "coordinació, treball en equip i solucions perquè aquest és un problema real que ha de quedar al marge de les batusses polítiques".

  Per als populars, "amb PSOE i Compromís en el Consell, la província de Castelló és la que es porta sempre la pitjor part. Ens fregeixen a impostos, ens retallen en inversió i s'atreveixen a negar una plaga que està perjudicant als 'collidors' i a moltíssimes famílies que pateixen en primera persona la problemàtica dels mosquits".

  Pujar