5 de desembre de 2020 5/12/20

Clavell: “La renovació a Castelló aconsegueix que el PP aconseguisca els millors resultats de la Comunitat Valenciana i que la mitjana nacional”

    El candidat número u al Congrés pel Partit Popular de la província de Castelló, Óscar Clavell, ha assegurat que “amb la renovació, la moderació i la defensa del territori que hem dut a terme des del Partit Popular de Castelló hem aconseguit uns millors resultats que a la Comunitat Valenciana i la mitjana nacional”.

    El PPCS ha aconseguit el 20,5% dels vots en la província, un percentatge superior a la mitjana autonòmica (18,5%) i la mitjana nacional (16,6%).

    Clavell ha assegurat que “s’ha confirmat el divideix i venceràs que portàvem molt temps advertint” pel que “amb la fragmentació del vot del centre-dreta, el principal beneficiat ha sigut el PSOE i solament ha servit perquè Pedro Sánchez es mantinga en la Moncloa".

    El candidat al Congrés ha afirmat que “Castelló seguirà sonant a Madrid amb la mateixa força perquè anem a portar, des del Congrés i des del Senat, amb la meua companya Salomé Pradas, les reivindicacions dels nostres municipis perquè en la província vengen les infraestructures i els serveis que ens mereixem”.

    Pujar