5 de desembre de 2020 5/12/20

Clavell (PP): “El PSOE va ficar a Castelló en embolic de les dessaladores i ara ha de solucionar-ho”

Clavell (PP): “El PSOE va ficar a Castelló en embolic de les dessaladores i ara ha de solucionar-ho” - (foto 1)

  El diputat nacional del PPCS, Óscar Clavell, ha reclamat hui al PSOE “que solucione el problema de les dessaladores a la província ja que han sigut ells els que ens han ficat en aquest embolic”.

  El diputat nacional ha manifestat que “els socialistes van obligar els nostres ajuntaments a signar uns convenis lleonins pels quals els veïns de cinc municipis han de pagar el cost de les dessaladores”. Uns convenis que va impulsar el Govern de Zapatero i que “eren un xantatge perquè si no els signaven, no els permetien instal·lar empreses ni donar permisos d'obra als ajuntaments”.

  No obstant això, 15 anys després “la realitat urbanística i de futur de les localitats és una altra i des del PP reclamem que, com va fer el PSOE a Catalunya, que assumisca el cost de les dessaladores” atenent  “criteris d'igualtat”.

  Clavell ha exigit que “ja que el PSOE i els seus diputats de Castelló mai han tret la cara per aquesta província, ho facen ara” i que “el Govern de Sánchez assumisca els 116 milions d'euros de cost de les dessaladores”.

  A més, cal recordar que en el cas que altres poblacions vulguen connectar-se a les dessaladores, el cost l'han de continuar pagant els cinc ajuntaments afectats: Benicàssim, Oropesa, Cabanes, Xilxes i Moncofa.

  El responsable popular recorda, a més, que “el pla estrela del PSOE està ara sent investigat per la Justícia ja que sembla ser que el cost de les dessaladores era per a finançar al Partit Socialista, segons investiga la Justícia”. Per això, el PPCS exigeix “solucions a curt termini per als municipis afectats de Castelló”.

  Pujar