elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIONS 23J

El PP de Castelló revela els noms dels seus candidats al Congrés i al Senat

El PP de Castelló revela els noms dels seus candidats al Congrés i al Senat
  • Alberto Fabra repeteix com a cap de cartell tan sols dos mesos després de les eleccions autonòmiques i els Populars confien en Martínez Mus com a cap de llista al Senat

El Comité Electoral del PP nacional s'ha reunit aquest matí i ha aprovat les llistes electorals per al Congrés dels Diputats i el Senat amb les quals el PP concorrerà el pròxim 23 de juliol a les eleccions generals.

El criteri utilitzat pel Comité Electoral per a seleccionar als integrants d'aquestes llistes ha sigut el d'incloure a persones que compten amb una extensa trajectòria política, així com una contrastada experiència en gestió pública i en el sector privat, obrint la porta a candidats que pel seu recorregut polític eixamplen i enriqueixen el projecte que presideix Alberto Núñez Feijóo.

Aquestes candidatures s'han confeccionat amb unitat i triant a les persones que millor poden servir als ciutadans de les seues respectives circumscripcions, a diferència del que han fet altres formacions polítiques les llistes de les quals han estat marcades per les diferències, els vetos i les quotes.

En el cas de la província de Castelló, els candidats al Congrés dels Diputats són Alberto Fabra com a número u, Óscar Clavell, Nieves Martínez, José Antonio Redorat i Mari Carmen Climent. Com a suplents estan Carlos Punter, Patricia Gil, Rosa María Guillermo.

Quant al Senat, els candidats són Vicente Martínez Mus com a número u, Susana Marqués en el segon lloc i Vicente Tejedo en tercer lloc. Com a suplents de Vicente Martínez Mus estan Carmina Ballester i Vicente Ramón Adsuara; Lluís Gandia i Susana Sanz són suplents de Susana Marqués, mentre que Jaume Llorens i Jessica Miravete són suplents de Vicente Tejedo.

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, ha destacat “el treball dels homes i dones que conformen les llistes del PP al Congrés i al Senat” i ha subratllat el seu esforç “perquè el canvi que han demanat els ciutadans a la província de Castelló i en la Comunitat Valenciana arribe al Govern d'Espanya”.

“L'experiència, la gestió, les idees, els valors i el compromís amb el servei públic són valors comuns en tots els homes i dones que estan en les llistes al Congrés i al Senat per la província de Castelló perquè a partir del pròxim 23 de juliol el president del Govern d'Espanya siga Alberto Núñez Feijóo”, ha afegit la líder provincial del PP, Marta Barrachina.

Pujar