elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló registra el major brot de la jornada amb 27 positius

Castelló registra el major brot de la jornada amb 27 positius
  • Ha tingut lloc a Onda on Sanitat ja ha pres mesures

Alerta en el municipi castellonenc d'Onda després de protagonitzar el major brot de la jornada. Sanitat ha notificat 27 nous positius localitzats en aquest municipi després de detectar-se un brot d'origen social. A nivell provincial, són 62 els nous positius detectats.

Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, segons els quals en aquests moments hi ha actius 5.531 casos, la qual cosa suposa un 10,77% del total de positius. Destaca també el descens de la pressió hospitalària en les UCI que s'ha reduït un 10%.

Els nous positius eleven la xifra total acumulada a la província des de l'inici de la pandèmia fins als 4.590 casos positius. En canvi, durant el mateix període un total de 5.041 persones han superat el virus.

Quant a la situació als hospitals de la província, en aquests moments un total de 65 persones romanen ingressades a causa del COVID-19 i d'elles, 8 es troben en les Unitats de vigilància intensiva.

Destacar a més, un segon brot a la província aquesta vegada en la capital de la plana amb 7 positius i que té el seu origen en l'àmbit laboral.

Pujar