2 de juny de 2020 2/6/20

Castelló continúa en alerta després d'una jornada marcada per les incidències per vent

Castelló continúa en alerta després d'una jornada marcada per les incidències per vent - (foto 1)
  • A Vilafranca s'han superat els 93 km/h aquesta passada matinada

L'Agència Estatal de Meteorologia ha publicat les ratxes de vent que hem viscut aquesta passada matinada a la província de Castelló. Vilafranca ha superat els 93 km/h, i ja molt per darrere està Torreblanca amb 60 km/h, seguida de Montanejos amb 53 km/h i Segorbe amb 52 km/h.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló també ha hagut d'actuar en dues ocasions. La primera a Segorbe, quan han procedit ha retirar unes cobertes d'uns balcons arrancades pel vent i amb perill per la caiguda a la via pública. I també han retirat un arbre caigut en la CV-236 a Torás direcció Bejís.

Aquest és el temps que ens espera per al cap de setmana a Castelló

Per al dissabte es preveu un cel nuvolós amb precipitacions en la primera meitat del dia. Les temperatures es mantindran en ascens i hi haurà vent de l'oest i sud-oest fluix a moderat. També les ratxes seran molt fortes a l'interior.

Respecte a les temperatures, la màxima estarà a la Vall d'Uixó, Burriana i Castelló amb 23 graus, seguida de Vinaròs amb 21 graus i Morella amb 19 graus. En quant a les mínimes, estaran en la capital dels Ports amb 9 graus, Vinaròs amb 11 graus, i la Vall d'Uixó, Burriana i Castelló amb 14 graus.

El diumenge continuaran les ratxes de vent. El cel estarà poc nuvolós i els graus del termòmetre descendiran.

Pujar