elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La candidatura Germinem alça el vol per liderar la nova etapa de JovesPV-Compromís a la Plana Baixa i l'Alt Millars

La candidatura Germinem alça el vol per liderar la nova etapa de JovesPV-Compromís a la Plana Baixa i l'Alt Millars
  • Guillem Roig, actual Secretari Local de Compromís a la Vall d’Uixó dona un pas endavant per a liderar el projecte de Joves PV a l’àmbit comarcal.

Guillem Roig ha anunciat a la militància de Joves PV la Plana Baixa - l’Alt Millars la seua voluntat de presentar-se a la Secretaria Comarcal de Joves PV al proper congrés comarcal que es celebrarà el divendres 1 de març a les 19:00 al Molí d’Arròs (Almenara).

La candidatura estarà formada per membres arrelats als seus col·lectius locals com Andrés Comas (Almenara), Maria C. (Vila-real), Carlos Tejero (Moncofa), i Marta Molina (Borriana).

Guillem Roig és un jove de 22 anys nascut i criat a Fondeguilla, que resideix actualment a la Vall d’Uixó. Es troba estudiant el doble grau de Ciències Polítiques i Dret i manté un esperit participatiu en la vida social de la Plana Baixa. També forma part de la coordinadora comarcal de Més com a secretari de comunicació i acció electoral.

Andrés Comas, té 26 anys, és d’Almenara i ocuparà la Secretaria d’Organització. Actiu en el món de la cultura, va ser president de l’associació musical del seu municipi entre el 2019 i el 2022. Militant de joves pv-compromís des dels 18 anys, ara fa el pas a participar en la vida orgànica del partit.
Maria C., serà la nova secretària de finances, una jove vila-realenca de 23 anys, graduada en Ciències Polítiques i Relacions Internacionals.

Marta Molina, ocuparà la secretaria de dinamització, té 18 anys i es nascuda a Borriana. S’està preparant el superior de dansa i és molt activa a les xarxes socials.

Carlos Tejero, té 17 anys i és de Moncofa, estudia Sistemes micro-informàtics i xarxes i ocuparà la secretaria de comunicació.

Pujar