elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Brega entre populars i socialistes en la Diputació de Castelló pel lliurament de màscares a la Vall d'Alba

Brega entre populars i socialistes en la Diputació de Castelló pel lliurament de màscares a la Vall d'Alba
  • El portaveu del govern provincial lamenta la falta de responsabilitat de la diputada popular i alcaldessa del municipi que ha volgut sembrar dubtes sobre la labor anticovid de l'administració provincial

MÉS FOTOS
Brega entre populars i socialistes en la Diputació de Castelló pel lliurament de màscares a la Vall d'Alba - (foto 2)

El portaveu del grup socialista en la Diputació de Castelló, Santi Pérez, ha qualificat de “vergonyosa” la intervenció hui en el ple de la diputada provincial del Partit Popular Marta Barrachina, “perquè amb una falta de responsabilitat absoluta ha volgut sembrar dubtes sobre la labor que està realitzant l'equip de govern perquè tots els municipis puguen disposar del material de protecció sanitari enfront de la Covid-19”.

Pérez s'ha referit a les paraules de la diputada, en el torn de precs i preguntes, en les quals ha acusat l'equip de govern de “mentir”, en negar Barrachina que el nou repartiment de màscares per part del Parc Mòbil de la Diputació, facilitades per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, haja arribat a tots els municipis de menys de 20.000 habitants.

“La senyora Barrachina és sorprenent, primer perquè ha mentit descaradament i, segon, perquè ni tan sols sap què passa en el seu propi municipi”, destaca el diputat provincial. En aquest sentit, lamenta que la diputada del PP “diga que no tots els municipis de menys de 20.000 habitants han rebut les màscares i, sobretot, que assevere que Vall d'Alba és un dels afectats, quan hi ha un albarà amb data de 6 de novembre en el qual queda constància de l'entrada al seu ajuntament de les màscares que li corresponien”.

En aquesta línia, Per a Santi Pérez “el més greu és que la diputada mentisca en un ple, però el més increïble és el ridícul que ha fet perquè va ser un dels seus propis regidors de l'equip de govern, Andrés Gual Beltrán, el que va signar la recepció del material”. I sobre el repartiment global, deixa clar que “tenim tots els albarans que demostren que, com no podia ser d'una altra manera, les màscares han arribat a les localitats que tocava”.

El portaveu socialista insisteix que “l'actual equip de govern, per descomptat, pot equivocar-se, però actua sempre amb transparència i equitat, perquè tots els municipis han de rebre la mateixa atenció independentment del seu color polític alguna cosa que, lamentablement, tots sabem que no passava durant els 24 anys de corró del Partit Popular”.

Pujar