elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
BOUS AL CARRER

Borriol, Onda i la Vall d'Uixó sumen tres ferits per asta de bou en la mateixa jornada

Borriol. Teresa Monferrer
Borriol. Teresa Monferrer
  • Un dels aficionats continua ingressat a l'hospital General de Castelló i un altre ha sigut traslladat a l'hospital Clínic de València

Cap de setmana d'altercats taurins en tres poblacions de la província de Castelló després que tres aficionats als bous al carrer hagen patit ferides per asta de bou de diferent consideració.

La Vall d'Uixó, Onda i Borriol han protagonitzat el cap de setmana taurí amb tres agafades durant la vesprada del dissabte.

La Vall d'Uixó: trasllat a l'hospital Clínic de València

Com els ha comptat elperiodic.com, el dissabte 6 d'abril, durant el segon bou salvatge de les festes patronals de Sant Vicent Ferrer, un home resultava ferit després que el bou de Luis Algarra arrancara per sorpresa i envestira a un home que es trobava en els barrots d'un habitatge de la plaça de Sant Vicent.

Després d'una primera assistència en el quiròfan portàtil en el recinte, el ferit va ser traslladat a l'hospital La Plana.

L'home presentava dos banyades, en l'engonal i en el pubis, a més de contusions en el crani, la cara i el lateral, a més d'alguna costella trencada.

Ahir diumenge, era traslladat a l'hospital Clínic de València.

Borriol: continua estable a l'hospital General de Castelló

Per part seua, a Borriol el bou salvatge del dissabte, de la ramaderia Arcadio Albarrán, corneó a un home d'uns 55 anys amb una ferida per asta de bou de doble trajectòria. A més, l'home va patir ferida de tíbia i peroné i continua estable ingressat a l'hospital General de Castelló.

Onda: ferit en el barri de La Moreria

També el dissabte, un home va resultar ferit durant les festes del barri de La Moreria d'Onda. L'aficionat taurí va resultar ferit en una cama durant una exhibició de la ramaderia El Cali.

Pujar