28 de setembre de 2020 28/9/20

Barrachina: "Sánchez ha posat les regles del joc i els jugadors, però el partit ho va a guanyar el PP"

Barrachina: "Sánchez ha posat les regles del joc i els jugadors, però el partit ho va a guanyar el PP" - (foto 1)
  • Barrachina: “El parany que Sánchez ha posat als espanyols li sortirà malament i li donarem un disgust”

El president del PP de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha advertit avui que les pròximes eleccions del 10 de novembre són “una oportunitat” per a donar-li la volta al marcador ja que “encara que Pedro Sánchez ha posat les regles del joc i els jugadors, el partit el juguem nosaltres”.

El líder dels populars ha estat avui en un esmorzar comarcal a les Alqueries al costat de més de 200 persones i allí ha assenyalat que “Sánchez ha convocat les eleccions perquè creu que li convé i, fins i tot, ha posat als jugadors com a Errejón, però li donarem un disgust”.

El president popular ha recordat que la província de Castelló compta amb un Partit Popular fort i cohesionat en la defensa de la província. No en va, el PP és el partit amb més alcaldies a Castelló, amb un total de 65, i “tenim les millors idees: la defensa de la llibertat, la unitat del país i el respecte per les tradicions”.

Unes idees que, a més, compten amb el millor candidat com és Pablo Casado ja que “tenim al millor i encara que Sánchez no el sap, el parany que ha volgut posar als espanyols li sortirà malament”.

El president popular considera que “només amb les idees del PP es pot avançar, que són les que creguin oportunitats, les que generen ocupació i aposten per la Comunitat Valenciana”. No en va, el president provincial ha advertit que el Govern de Sánchez va començar la legislatura discriminant a la Comunitat en aplicar bonificacions als cotxes en l'AP7 al seu pas per Catalunya que, una vegada arribats a Vinaròs, de sebe tornar a pagar.

“I el menyspreu acaba de la forma que va començar” ja que ha lamentat el decret amb el qual el Ministeri cedeix la decisió de la vinya que es pot plantar per a produir cava en la Comunitat en mans dels agricultors catalans. “Som moneda de canvi per al separatisme català” i el Govern del PSOE “l'única cosa que ha fet ha estat menysprear-nos”.

Barrachina ha recordat que “el PP aconseguirem donar-li la volta al marcador com sabem: amb les millors idees, amb la millor gent i el millor projecte per a Espanya, la Comunitat i Castelló”.

Pujar