24 de novembre de 2020 24/11/20

Aquests són els municipis de Castelló que han registrat nous casos de COVID-19 durant els últims dies

Aquests són els municipis de Castelló que han registrat nous casos de COVID-19 durant els últims dies - (foto 1)
  • A la província de Castelló, la localitat de Burriana és la que més contagis registra respecte als altres municipis

La província de Castelló ha registrat en l'última jornada cinc nous casos de Coronavirus. Hui dia, es comptabilitzen 1.672 casos de Coronavirus i 227 defuncions en tota la província. En les últimes hores es produït brots a Borriana i Castelló ciutat, encara que semblen controlats.

En aquest sentit, la localitat de Burriana és la que més contagis registra respecte als altres municipis, 8 en total. Li segueix Vila-real amb 3 nous casos. Així mateix, tant a Vinaròs, Peníscola, Benicàssim i l'Alcora s'han comptabilitzat 2 casos nous respectivament. I, finalment, les localitats castellonenques que només sumen 1 nou contagi són Morella, Benicarló, Alcalà de Xivert, Sant Joan del *Moró i la Vall d'Uixó.

Els altres municipis de la província queden exempts, de moment, de cap cas nou, tal com mostren el balanç de dades publicat per Conselleria de Sanitat. Així doncs, en la Comunitat Valenciana es comptabilitzen 19.274 positius en total des que va començar la pandèmia i 1.476 defuncions. Per sort, el nombre d'altes aconsegueix les 17.499 persones.

Pujar