elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara seu de la festa de les escoles de pilota valenciana de Castelló

Almenara seu de la festa de les escoles de pilota valenciana de Castelló
  • Es celebrarà al carrer de pilota d’Almenara el dissabte 16 de març, les finals del provincial dels XLII JECV de galotxa

MÉS FOTOS
Almenara seu de la festa de les escoles de pilota valenciana de Castelló - (foto 2)

La 42 fase final provincial de Castelló dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de galotxa es disputarà el dissabte 16 de març al carrer de pilota d’Almenara. 6 escoles de la província de Castelló seran els protagonistes del matí dedicat a la galotxa on participaran en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil per les finals A i B, en unes jornades que compten amb la col·laboració de l'ajuntament d'Almenara, el Club de Pilota d’Almenara, la Diputació de Castelló i Caixa Popular.

Les escoles que participaran en la jornada seran les d’Almenara, Almassora, Borriol, Castelló, Onda i Xilxes.

Les primeres partides correspondran a les finals de la categoria aleví. A partir de les 9:00 hores es disputaran les semifinals, a les 10:00 hores la final B i a les 10:30 hores la final A.

A continuació, es donarà pas a la categoria benjamí on a partir de les 11:00h Almassora i Xilxes es veuran les cares per a disputar-se el guardó. A les 11:30 hores es jugarà la final de la categoria infantil on Onda jugarà contra Almassora pel títol.

Pel que fa a la categoria cadet es disputarà la final B on s’amidaran Almassora contra Castelló a les 12:00 hores i a les 12:30 hores la final A on jugaran Vila-real contra Onda A.

El colofó final serà protagonitzat per la final A dels juvenils.

Pujar