elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alerta per vent durant 32 hores: l'interior de Castelló superarà els 80 km/h

Alerta per vent durant 32 hores: l'interior de Castelló superarà els 80 km/h
  • L'Agència Estatal de Meteorologia ha establit els avisos per als pròxims dies

Vents de 80 km/h a l'interior nord de Castelló. Esta és l'alerta que ha activat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) per als pròxims dos dies a la província.

Així, l'avís és de nivell groc i l'alerta per fort vent arrancarà a les 00.00 hores de la matinada del dimarts 16 d'abril i continuarà fins a primera hora del dimecres 17 d'abril.

Per tant, la comarca dels Ports romandrà durant més d'una jornada. El fort vent afectarà també el sud de la província de Tarragona i les comarques de Terol.

Consells per a dies amb vent fort

Consulta la previsió meteorològica: És important aprén disposar d'informació útil i precisa per a poder saber la direcció en la qual ve el vent així com les hores i la força amb la qual bufarà.

Tanca i assegura totes les portes i finestres: Les finestres són un element fonamental en les llars. Quan estan ben segellades i aïllen correctament, suposen una barrera important per a evitar que s'escape la calor i entre el fred a l'hivern. De la mateixa manera, ajuden al fet que es mantinga el fred i no es calfe massa una casa a l'estiu.

Tanca també els tendals: En molts edificis i cases les terrasses compten amb tendals per a proporcionar ombra quan la calor referma. Recorda tancar correctament el tendal abans que les ratxes de vent bufen fort, perquè pots generar problemes a la teua casa i en la dels veïns.

Allunya't de cornises i balcons al carrer: Estigues atent quan vages caminant pel carrer i procura no caminar just per davall d'estos.

Pujar