elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L ´Ajuntament de Sant Jordi es coordina amb Vinaròs per a reforçar la vigilància i evitar els robatoris de garrofes

L ´Ajuntament de Sant Jordi es coordina amb Vinaròs per a reforçar la vigilància i evitar els robatoris de garrofes
  • Iván Sánchez: “Els dos ajuntaments estem bolcats a blindar el nostre camp davant els robatoris de garrofa”

L'Ajuntament de Sant Jordi es coordina amb el de Vinaròs per a reforçar la vigilància en els camps i evitar els robatoris de garrofes, ara que estan en ple procés de maduració. L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, s'ha reunit aquest matí amb l'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina Gilabert, per a coordinar els recursos de vigilància en un complet dispositiu dirigit a blindar tots dos municipis del robatori de garrofa. Cal tindre en compte que l'Ajuntament de Sant Jordi sumarà a partir de demà seguretat privada per a reforçar aqueixa vigilància que ja realitza el guarda rural del poble.

Després de la trobada, en el qual ha participat també el grup ROCA de la Guàrdia Civil, l'alcalde de Sant Jordi ha explicat que “els dos ajuntaments estem bolcats a blindar el nostre camp davant els robatoris de garrofa. Els efectius municipals, la Guàrdia Civil i la seguretat privada treballen de manera conjunta i coordinada per a defensar el que és dels nostres agricultors, i no cessarem en l'obstinació de protegir el que és nostre i previndre els robatoris”.

Sánchez Cifre ha reiterat la seua col·laboració als representants de la Guàrdia Civil, que també estan fent un esforç especial per a evitar pèrdues econòmiques als productors de garrofes del poble, un cultiu que en els últims anys ha guanyat en valor en pujar els preus en el mercat nacional.

Cal recordar que l'alcalde de Sant Jordi ja va decidir la setmana passada intensificar el treball de vigilància en tot el terme municipal per a ajudar a evitar els robatoris de garrofes en les finques del poble. De fet, l'alcalde, Iván Sánchez Cifre, ja va posar llavors a disposició tot l'horari del guarda rural perquè el dedique a les labors de vigilància.

Pujar