elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 48.600 castellonencs estalviaran 450 euros a l'any amb les rebaixes del PP en l'IRPF

Més de 48.600 castellonencs estalviaran 450 euros a l'any amb les rebaixes del PP en l'IRPF
    MÉS FOTOS
    Més de 48.600 castellonencs estalviaran 450 euros a l'any amb les rebaixes del PP en l'IRPF - (foto 2)

    Un total de 48.664 veïns de Castelló van a beneficiar-se d'un estalvi mitjà de 450 euros a l'any gràcies a les rebaixes fiscals impulsades pel Govern del Partit Popular a través dels Pressupostos Generals de l'Estat.

    Es tracta d'una decisió del Partit Popular que se centra en la millora de la creació d'ocupació a Espanya. Tal com ha explicat el diputat nacional del PP per Castelló, Óscar Clavell, “quanta mes gent treballa, menys imposats cal pagar i quan més millora l'economia, més es poden baixar els impostos”. Així, amb la creació de 36.000 ocupacions en la província des que es va engegar les reformes del PP, cada vegada són més les millores fiscals que s'aproven.

    D'aquesta forma es millora la renda disponible del col·lectiu de treballadors amb salaris bruts inferiors a 18.000 euros i s'eleva el llindar de tributació, açò és, la cuantia de salari brut anual a partir del com es comença a pagar l'impost, des dels 12.000 euros anuals vigents als 14.000 euros.

    Óscar Clavell ha recordat que existeixen dos models molt clars.”El de l'esquerra que enganyen, gasten més del que s'ingressa i arruïnen Espanya mentre destrueixen ocupació i, al davant, està el model del PP que crea ocupació i baixa els impostos”.

    Pujar