elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 3.000 visitants confirmen l'èxit de participació en la VI Fira de la Caça de Sant Jordi

Més de 3.000 visitants confirmen l'èxit de participació en la VI Fira de la Caça de Sant Jordi
  • Iván Sánchez Cifre: “A l'Ajuntament continuarem ajudant a la caça pel que significa per al futur del món rural”

MÉS FOTOS
Més de 3.000 visitants confirmen l'èxit de participació en la VI Fira de la Caça de Sant Jordi - (foto 2)

La sisena edició de la Fira de la Caça de Sant Jordi s'ha celebrat aquest cap de setmana amb una elevada participació de visitants, que han gaudit tant amb les exhibicions que s'han desenvolupat durant els dos dies com dels productes que s'han oferit en els expositors que han estat oberts al públic en les instal·lacions de la Urbanització Panoràmica Golf. Més de 3.000 persones aficionades a la caça han volgut conéixer les últimes novetats d'una activitat tradicional que ha volgut promocionar l'Ajuntament de Sant Jordi.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “ha sigut un èxit de participació. No sols de criadors de gossos, que han vingut de tot el territori nacional, sinó que també hi ha hagut moltíssimes botigues amb productes vinculats a la caça i la naturalesa. Des de l'Ajuntament de Sant Jordi estem ajudant no sols a la caça, sinó a tothom rural i al que comporta per a garantir el futur de municipis com Sant Jordi, que durant molts mesos de l'any viuen de ple aquesta activitat”.

L'alcalde de Sant Jordi ha assegurat que “continuarem defensant aquesta activitat que moltes vegades es veu atacada per sectors minoritaris. Tots els que han vingut i coneixen el nostre territori han comprovat l'arrelament que tenen aquestes tradicions i la seua importància per a dinamitzar, especialment en caps de setmana, l'economia de Sant Jordi i la nostra comarca. A més, contribueix a combatre plagues que s'estenen entre la fauna salvatge. Defensem una caça sostenible i que defensa el medi ambient, sempre dins de la legalitat, com s'ha pogut veure ací”.

Cal tindre en compte que durant aquest passat cap de setmana s'ha celebrat la VI Fira de la Caça amb l'objectiu de promocionar les tradicions del poble i el seu entorn, així com dinamitzar l'economia en el municipi. L'alt nombre de visites ha permés demostrar que es tracta de la major fira sobre el món de la caça més gran a nivell nacional.

L'alcalde de Sant Jordi també ha agraït als treballadors de l'Ajuntament, a la Societat de Caçadors San *Huberto de Sant Jordi i a la Federació de Caça “l'esforç realitzat per a fer possible que el nostre poble haja albergat un any més un esdeveniment d'aquesta magnitud i la magnífica programació que hem gaudit”.

Pujar