elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La zona protegida per a felins de Paterna rep als primers gats

La zona protegida per a felins de Paterna rep als primers gats
  MÉS FOTOS
  La zona protegida per a felins de Paterna rep als primers gats - (foto 2)

  L'espai protegit per a felins, construït per l'Ajuntament de Paterna al parc empresarial Tàctica, ha rebut la seua primera colònia de gats, rescatats en zones pròximes al polígon.

  Tal com ha explicat la regidora de MediAmbient, Nuria Campos "els animals es troben en una zona d'adaptació que hem habilitat perquè puguen aclimatar-se al nou espai, reduint al màxim del possible el seu nivell el seu estrés."

  Els felins, que van ser rescatats la semana passada, ja han passat pel veterinari per a comprovar que es troben en bones condicions de salut, i durant el mes vinent serán atesos diàriament per voluntaris i voluntàries en la zona d'adaptació.

  "La idea és que els nous gats que vagen arribant a aquest espai protegit, passen per la zona d'adaptació després d'haver rebut les cures veterinàries oportunes, amb l'objectiu de facilitar la convivència i assegurar el benestar dels animals" ha assenyalat la regidora Campos.

  Una vegada passat el període de transició, els animals accediran a la resta de l'espai construït per l'Ajuntament i que compta amb habitacles d'obra realitzats amb materials aïllants perquè els gats puguen protegir-se enfront del fred o la pluja.

  A més, al llarg del terreny de més de 600m2 s'han instal·lat abeuradors autorellenables i menjadores que es revisaran diàriament i l'espai compta amb gateres perquè els felins puguen entrar i eixir lliurement.

  Finalment, la regidora ha recordat que "l'objectiu d'aquest projecte és oferir un espai segur als felins, que ens permeta al mateix temps portar un control dels animals i assegurar la seua protecció i supervivència".

  Pujar