elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El taller d'autodefensa de Paterna aconsegueix les 400 dones inscrites

El taller d'autodefensa de Paterna aconsegueix les 400 dones inscrites

  Quasi 400 dones han iniciat aquesta setmana el taller d'autodefensaorganitzat per l'Ajuntament de Paterna a través de l'Acadèmia de Formació de la Policia Local de Paterna.

  Les regidores de Seguretat i Dona, Nuria Campos i Paqui Periche, juntament amb el Cap de la Policia Local Rafael Mestre, han donat la benvinguda a les participants el dilluns durant la inauguració del curs a la Ciutat Esportiva Municipal.

  Tal com ha destacat la regidora de Seguretat, Núria Campos, "s'ha duplicat el nombre de participants respecte al taller organitzat l'any passat, la qual cosa demostra l'èxit d'aquesta iniciativa entre les veïnes del municipi".

  A més, la regidora de la Dona, Paqui Periche ha recordat que "enguany, per a facilitar la participació en el taller, s'han ampliat els horaris i el nombre de seus, acostant el curs a les dones dels diferents barris del municipi".

  D'aquesta manera, a més de la Ciutat Esportiva Municipal, el curs s'impartirà en el pavelló esportiu de la Canyada, el Poliesportiu Nord del barri de Lloma Llarga i en el pavelló esportiu de la Coma, fins al pròxim 8 de març.

  Finalment, la regidora ha assenyalat que "encara queden places, de manera que les dones que vulguen participar encara poden inscriure's presencialment en els centres on desitgen rebre el curs".

  Pujar