elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Space Elephants animen amb la seua música el pregó de les Festes Majors de Paterna

Els Space Elephants animen amb la seua música el pregó de les Festes Majors de Paterna
  MÉS FOTOS
  Els Space Elephants animen amb la seua música el pregó de les Festes Majors de Paterna - (foto 2)

  Centenars de veïns i veïnes es van donar cita ahir enfront del balcó de l'Ajuntament per a donar la benvinguda a les Festes Majors de Paterna.

  La Reina de les Festes, Carolina Bertó, al costat de l'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, i els djs Space Elephants que exercien de pregoners, van anar els encarregats de donar el tret d'eixida a les festes patronals que durant les pròximes dues setmanes ompliran d'activitats, música, desfilades i pólvora els carrers del municipi.

  El primer edil va aprofitar el seu discurs per a animar als paterneros i paterneras a aprofitar "cada moment per a viure les festes amb il·lusió, emoció i amb la passió del nostre poble, i sobretot amb respecte".

  El respecte, també va ser una demanda de la Reina de les Festes, Carolina Bertó que va apel·lar durant el seu emotiu discurs "a gaudir de les festes amb tolerància" al mateix temps que va convidar als presents a "participar en les festes des de primera fila, deixant-se fascinar per les desfilades de moros i cristians i els actes de foc, especialment per la nostra Cordà"

  Per la seua part els djs, pregoners d'enguany, van recordar el seu passat com comparseros i anècdotes viscudes durant les festes. A més, van voler compartir amb tots els presents el seu orgull de ser paterneros "al llarg de la nostra carrera hem portat Paterna com a bandera allà on hem actuat".

  Després dels discursos, va arribar l'acte d'hissat de banderes per part de les comparses capitanes Terç de Flandes en el bàndol Cristiano, i Beduïns pel bàndol Moro, al que va seguir un espectacle de música i llums a càrrec de Space Elephants que van sorprendre els assistents amb una animada sessió de música electrònica.

  Finalment, totes les comparses de Paterna van desfilar en algaravia celebrant l'Entraeta, preludi de la Gran Nit Mora i Cristiana que prepara el municipi per a aquest cap de setmana.

  Pujar