elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanitat ofereix tallers gratuïts als centres escolars de València per evitar la proliferació de mosquits

Sanitat ofereix tallers gratuïts als centres escolars de València per evitar la proliferació de mosquits
  • Els tallers els imparteixen els tècnics del Servici de Sanitat de l’Ajuntament

  • La formació va dirigida a l’alumnat de primària

MÉS FOTOS
Sanitat ofereix tallers gratuïts als centres escolars de València per evitar la proliferació de mosquits - (foto 2)
Sanitat ofereix tallers gratuïts als centres escolars de València per evitar la proliferació de mosquits - (foto 3)
Sanitat ofereix tallers gratuïts als centres escolars de València per evitar la proliferació de mosquits - (foto 4)

 

 

El Servici de Sanitat de l’Ajuntament ofereix dos tallers gratuïts adreçats a l’alumnat de primària dels centres escolars de la ciutat. Els cursos els imparteixen els tècnics del Servici de Sanitat i volen promoure entre els menors la conscienciació i l’educació sobre les formes de previndre la proliferació de mosquits i de mosquits tigre.

El primer taller s’anomena “Al mosquit tigre, ni aigua” i mostrarà als menors la importància de reduir els focus de cria d’esta espècie en les llars. El curs va dirigit a l’alumnat de cinqué i sisé de primària i es realitzarà als mateixos centres d’educació primària de la ciutat que ho sol·liciten. Cada sessió durarà 50 minuts i inclourà una presentació amb recursos audiovisuals i gràfics i un joc de paraules en grups.

El segon taller s’anomena “A ratlla amb el mosquit de les ratlles” i s’adreça a l’alumnat de tercer, quart, cinqué i sisé de primària de la ciutat. Este taller durarà 45 minuts i consta d’una xarrada audiovisual i explicativa i un joc de rol per fomentar la participació dels menuts.

Els tallers es desenvoluparan fins al mes de maig de 9 a 12 hores del matí al centre escolar que ho demane. Podeu sol·licitar els cursos al telèfon 962087627 o al correu electrònic controlplagas@valencia.es.

 

 

Pujar