6 de desembre de 2019 6/12/19

La Policia Local deté a un presumpte agressor sexual quan intentava violar a una menor

La Policia Local deté a un presumpte agressor sexual quan intentava violar a una menor - (foto 1)

  La Policia Local de Paterna va detenir en ahir per la vesprada a un individu que estaba a punt d'abusar sexualment d'una menor a l'interior d'un vehicle després de quedar amb ella mitjançant un perfil fals a través de les xarxes socials.

  Els fets van ocórrer al voltant de les 20:30 hores, quan la central de la Policia Local va rebre l'avís d'un veí informat que una xiqueta menor d'edat estava sent amenaçada per un adult a l'interior d'un vehicle estacionat al costat de les vies del metre de l'estació de Campament.

  En pocs minuts, dues parelles de motoristes de la Unitat Delta de la Policia Local de Paterna es van desplaçar fins al lloc observant ja des del pas a nivell com dues persones forcejaven dins d'un cotxe. Davant la presència policial, l'home va eixir corrent del vehicle pujant-se els pantalons i els agents van procedir a la seua immediata detenció.

  Després d'escorcollar-ho, els agents van comprovar que portava la roba interior baixada, anava armat amb un ganivet i portava el telèfon mòbil de la nena. Ràpidament, la menor, de 15 anys d'edat i veïna de la localitat de Bétera, va ser traslladada totalment atemorida i en estat de xoc al centre hospitalari Arnau de Vilanova on es va activar el protocol corresponent en aquests casos.

  El detingut, que respon a les inicials J.I.C., és un home de 33 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veí de la localitat de Quart, que havia quedat amb la menor en l'estació de metro de Burjassot-Godella a través d'una identitat falsa en Instagram i simulant tenir menor edat.

  Després de percatar-se la menor que l'ara detingut no es tractava de la persona que ella pensava, es va negar a marxar-se amb ell, moment en el qual l'agressor va aprofitar per amenaçar-la, forçar-la a pujar-se al vehicle i traslladar-la als voltants de l'estació de metro de Campament, a Paterna, on va ser detingut.

  ocultar
  La Policia Local deté a un presumpte agressor sexual quan intentava violar a una menor
  Pujar