elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Plantío i Montecañada de Paterna celebren la seua festa d'estiu

  Els barris de Paterna han començat a celebrar les seues festes d'estiu, com és el cas del Plantío i Montecañada que durant tot el cap de setmana ompliran els seus carrers amb activitats, actuacions musicals i tallers per al gaudi de veïns , veïnes i visitants.

  La intensa programació començarà el divendres 27 de juliol a les 19 h amb un taller infantil organitzat per l'Associació de Dones de la la Canyada on a més se celebrarà una recollida d'aliments que es destinarà al banc d'aliments de la localitat.

  A les 20:30 h l'esport serà el protagonista amb una carrera popular al terme de la qual tindrà lloc un sopar oferit per l'associació de veïns, amenitzada per l'actuació del Gran Mag Martín i seguit per una discomòbil a partir de les 00 hores.

  El dissabte 28, la seguretat serà la protagonista de les festes amb diferents demostracions a càrrec dels cossos de seguretat de l'Estat. A les 19 h la Guàrdia Civil realitzarà un aterratge d'un dels seus helicòpters que els assistents podran conèixer i que se sumarà a l'exposició de Drones de l'escola EagleDron i l'escola aeronàutica Airpull.

  Per la seua banda la Policia Local de Paterna realitzarà a les 19:45 h, una demostració de rescat i cerca de la seua Unitat Canina amb Urko com a protagonista a la qual seguirà una exhibició del cos de Cavalleria de la Policia Nacional i de la seua unitat canina.

  La jornada acabarà amb un sopar oferit per l'associació de veïns a les 21:30h i presidit per lAalcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que estarà seguida d'un acte de lliurament de reconeixements als expresidents de l'associació i l'actuació en directe del Duo Lluna Màgica.

  Finalment, el diumenge 29 de juliol, tindrà lloc un concurs de disfresses i playbacks infantils a les 19 hores que s'acompanyarà amb un berenar infantil. A les 20h, el centre hípic 2 jotes acompanyat d'un grup flamenc, realitzarà una exhibició eqüestre i a partir de les 21:30 h La Canya Swing celebrarà una mostra de balls. El punt i final a les festes arribarà a les 22 hores amb un sopar de pa i porta per a tots els veïns i veïnes.

  Pujar