elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els paterners valoren positivament la política econòmica i empresarial de l'Ajuntament

Els paterners valoren positivament la política econòmica i empresarial de l'Ajuntament

  Els paterners i paterneres valoren positivament la política econòmica i empresarial desenvolupada per l'Ajuntament de Paterna.

  Aquesta conclusió es desprèn de l'enquesta que ha realitzat el consistori, a través de l'Àrea de Promoció Socioeconòmica, per a conèixer l'opinió de la ciutadania paternera sobre les actuacions que està duent a terme l'administració local en matèria d'ocupació i política empresarial.

  Amb aquesta enquesta, l'Ajuntament no solament cercava conèixer la situació econòmica de Paterna a través de l'anàlisi dels sectors econòmics a impulsar pel consistori, sinó també mesurar el nivell de satisfacció dels residents en el municipi amb les accions desenvolupades i avaluar els serveis de l'Àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament amb la finalitat d'analitzar el grau de coneixement d'aquests serveis municipals entre els paterners i paterneres.

  Referent a açò, la mesura que més valoren els veïns i veïnes és la contractació d'aturats per a treballs d'interès general, els cursos de formació, el xec empre i l'orientació laboral.

  D'aquesta enquesta també es desprèn que la meitat dels enquestats coneixen l'Agència de Col·locació de l'Ajuntament i el Portal d'Ocupació i fins i tot han fet ús dels seus serveis. Així mateix, l'enquesta constata que és el col·lectiu de parats/as els que més coneixen l'existència d'aquests serveis.

  L'actual equip de govern utilitzarà els resultats d'aquesta enquesta per a reconduir les seues polítiques econòmiques i empresarials cap a la creació d'ocupació i ajustar-les encara més a la realitat actual del municipi i a les necessitats i demandes concretes dels veïns i veïnes.

  Aquest estudi també va a permetre a l'Executiu conèixer l'eficàcia dels canals d'informació i comunicació de l'Ajuntament com difusores i transmissors de les polítiques econòmiques i els serveis municipals i, si escau, reorientar-los per a millorar-los.

  Per a aconseguir aquesta radiografia, l'enquesta s'ha realitzat sobre una mostra de 435 els veïns i veïnes que han sigut preguntats, entre altres coses, per la seua situació laboral, per l'oferta formativa del consistori per a empleats i aturats, per les millores que l'Ajuntament hauria d'efectuar i fins i tot per la seu electrònica i pel seu nivell d'informació sobre el municipi.

  Així mateix, també se'ls han consultat pels mitjans de transport que utilitzen per a anar al treball, pels grans projectes municipals a desenvolupar així com pels plantejats per empreses privades, amb alt potencial de generació de llocs de treball.

   

  Pujar