elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els paterners aposten pel running

Els paterners aposten pel running

  L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha donat a conéixer els resultats de l'enquesta realitzada sobre hàbits esportius dels ciutadans del municipi.

  De les dades es desprén un creixement continuat del nombre de persones que practiquen running. En total un 29,4% dels veïns i veïnes majors de 16 anys ho practiquen amb major o menor freqüència. A més, a aquesta xifra se suma la gent que sale a caminar periòdicament i que aconsegueix fins a un 45,4% de la població.

  Un altre exemple del creixent interés dels paterners i paterneres pel running és que Paterna compta amb més de 700 federats en els diferents clubs de runners que existeixen a la ciutat, Cárnicas Serrano, Paterna Runners i Pas a Pas la Canyada.

  A més, des dels Serveis Esportius Municipals es col·labora activament a visualitzar aquesta disciplina a través de carreres populars en les quals participen milers de ciutadans.

  Paterna acull anualment diferents competicions com el Gran Fons Vila de Paterna, una 15 k que recorre els carrers de la ciutat i que se celebrarà el pròxim 14 d'octubre, la carrera Contra la Violència de Gènere o la Volta a Peu de la Canyada, que enguany ha complit la seua vint-i-quatrena edició.

  Pujar