elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna torna a apostar pel ciclisme albergant l'última etapa de la Volta

 Paterna torna a apostar pel ciclisme albergant l'última etapa de la Volta
  MÉS FOTOS
   Paterna torna a apostar pel ciclisme albergant l'última etapa de la Volta - (foto 2)

  Paterna tornarà a ser en 2018, i per segon any consecutiu, el municipi d'eixida de la cinquena i última etapa de la 69 Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell. Així ho ha anunciat hui el regidor d'Esports, José Manuel Mora juntament amb el director de la Volta, Ángel Casolà i el director regional de Banc Sabadell en Horta i Ribera, Rafael Ros.

  "És un orgull tornar a comptar amb una prova esportiva d'aquest nivell", ha destacat Mora al mateix temps que ha explicat que "aquesta etapa, que se celebrarà el 4 de febrer, demostra l'aposta de l'Ajuntament i de l'equip de govern per la Volta, pel ciclisme i per l'esport".

  Per la seua banda, Ángel Casero - que ha agraït la confiança del consistori i l'arrelament de Paterna amb el ciclisme - ha fet un balanç de la repercussió mediàtica aconseguida per la Volta en l'edició de 2017 (14 milions d'espectadors) i ha explicat els detalls d'aquesta cita esportiva a Paterna que reunirà a centenars de persones, entre afeccionats, veïns/as i ciclistes.

  Respecte a l'etapa de Paterna, tots han coincidit a assenyalar la importància d'albergar l'eixida, ja que permet als assistents interactuar amb els ciclistes dels 25 equips que vindran.
  I referent a açò, han explicat que la concentració i signatures tindrà lloc d'11 a 12:20 en la Plaça Enginyer Castells, la trucada als corredors serà a les 12:30 mentre que l'eixida neutralitzada serà a les 12:40hores, que serà quan realitzen un recorregut de 5,4 km per dins de la població.

  Enguany, l'escamot, que circularà en direcció a la carretera de Manises i no cap a la CV-35 com l'any passat, recorrerà el municipi des de l'Ajuntament fins a la carretera de Manises passant, entre altres vies, pel carrer Mèdic Ballester, el carrer Major, l'Av. Vicente Mortes, el carrer Els Roses, el carrer Enric Valor, l'Av. Primer de Maig o el carrer Jacinto Benavent.

  Pujar