19 de gener de 2020 19/1/20

Paterna suspèn les classes en 3 aules d'Infantil del CEIP La Coma i retira arbres caiguts per les pluges

Paterna suspèn les classes en 3 aules d'Infantil del CEIP La Coma i retira arbres caiguts per les pluges - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna ha decidit suspendre aquest matí les classes en 3 aules d'Infantil del CEIP La Coma davant l'aparició de goteres. El regidor d'Educació, José Manuel Mora, ha recorregut els centres escolars del municipi a primera hora del matí, acompanyat de tècnics municipals, per a comprovar l'estat en el qual es trobaven les aules.

  S'han retirat dos arbres del col·legi Sanchis Guarner, que havien caigut en el pati sense causar danys materials ni humans, i una desena de persones de les Brigades municipals estaran durant tota la jornada recorrent la localitat per a solucionar possibles incidències causades pel temporal.

  L'Ajuntament de Paterna manté tancat des d'ahir el Parc Central, conegut com Tir de Colom, on un exemplar de pi va caure al sòl a causa del temporal, obligant primer a acordonar la zona, si ben després de va decidir tancar el parc complet com a mesura de precaució.

  A causa que continuem en alerta, el consistori sol·licita que s'extremen les mesures de precaució i recomana als veïns i veïnes que es mantinguen informats a través de la pàgina web municipal i de l'aplicació mòbil de la Policia Local.

  L'Ajuntament de Paterna, davant la previsió de pluges, va activar el protocol d'emergències i va revisar reixetes, embornals i col·lectors de pluvials que han estat funcionant de forma correcta. El túnel que unix la primera i la segona fase del polígon Fuente del Jarro, que s'inundava amb facilitat, ha desguassat bé durant tot el cap de setmana.

  L'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, i la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos, van estar durant la jornada d'ahir comprovant l'estat de parcs públics de la localitat junt efectius de la policia local de Paterna.

  ocultar
  Paterna suspèn les classes en 3 aules d'Infantil del CEIP La Coma i retira arbres caiguts per les pluges
  Pujar