elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna suspèn les classes en 3 aules d'Infantil del CEIP La Coma i retira arbres caiguts per les pluges

Paterna suspèn les classes en 3 aules d'Infantil del CEIP La Coma i retira arbres caiguts per les pluges

  L'Ajuntament de Paterna ha decidit suspendre aquest matí les classes en 3 aules d'Infantil del CEIP La Coma davant l'aparició de goteres. El regidor d'Educació, José Manuel Mora, ha recorregut els centres escolars del municipi a primera hora del matí, acompanyat de tècnics municipals, per a comprovar l'estat en el qual es trobaven les aules.

  S'han retirat dos arbres del col·legi Sanchis Guarner, que havien caigut en el pati sense causar danys materials ni humans, i una desena de persones de les Brigades municipals estaran durant tota la jornada recorrent la localitat per a solucionar possibles incidències causades pel temporal.

  L'Ajuntament de Paterna manté tancat des d'ahir el Parc Central, conegut com Tir de Colom, on un exemplar de pi va caure al sòl a causa del temporal, obligant primer a acordonar la zona, si ben després de va decidir tancar el parc complet com a mesura de precaució.

  A causa que continuem en alerta, el consistori sol·licita que s'extremen les mesures de precaució i recomana als veïns i veïnes que es mantinguen informats a través de la pàgina web municipal i de l'aplicació mòbil de la Policia Local.

  L'Ajuntament de Paterna, davant la previsió de pluges, va activar el protocol d'emergències i va revisar reixetes, embornals i col·lectors de pluvials que han estat funcionant de forma correcta. El túnel que unix la primera i la segona fase del polígon Fuente del Jarro, que s'inundava amb facilitat, ha desguassat bé durant tot el cap de setmana.

  L'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, i la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos, van estar durant la jornada d'ahir comprovant l'estat de parcs públics de la localitat junt efectius de la policia local de Paterna.

  Pujar