elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna registra dos brots amb al menys vint contagiats en total

Arxiu
Arxiu
  • Tots dos focus són per reunions entre amics i familiars

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dijous dos nous brots de coronavirus a Paterna. Tots dos són per reunions entre amics i familiars i afecten un total de vint persones.

La localitat té a hores d'ara 506 casos actius i una incidència acumulada de 712 casos per cada 100.000 habitants. Segons les dades oficials de la Conselleria, des que va esclatar la pandèmia s'han registrat 5.797 contagis a Paterna i 55 persones han mort.

Aquests nous brots els coneixem en una jornada en què s'han confirmat 2.968 casos nous de coronavirus, que situen la xifra total de positius en 459.812 persones. Així mateix, Sanitat ha comunicat 7 brots, a més dels dos de Paterna, a Sagunt, Novelda, València i Carlet.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 699 persones ingressades, 103 d'elles a l'UCI. Aquesta xifra és superior a la del dia anterior quan Sanitat comunicava 689 persona ingressades a la Comunitat.

D'altra banda, s'han registrat cinc morts en els últims set dies, de manera que el total de decessos des de l'inici de la pandèmia se situa en 7.497: 812 a la província de Castelló, 2.854 a la d'Alacant i 3.831 a la de València.

Pujar