elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna és la primera ciutat espanyola amb un TikTok Tour per a promocionar el seu turisme

Paterna és la primera ciutat espanyola amb un TikTok Tour per a promocionar el seu turisme
  • Les persones interessades compartiran els seus vídeos en els llocs més emblemàtics del municipi i podran guanyar nombrosos premis

MÉS FOTOS
Paterna és la primera ciutat espanyola amb un TikTok Tour per a promocionar el seu turisme - (foto 2)

Paterna s'ha convertit en la primera ciutat espanyola que compta amb un TikTok Tour, una iniciativa amb la qual es pretén donar a conèixer els enclavaments turístics del municipi a través d'aquesta popular xarxa social que té 800 milions d'usuaris actius al mes a tot el món.

La iniciativa part de la Regidoria de Turisme, Cultura i Foc la titular del qual, la regidora Teresa Espinosa, ha explicat que “a través d'aquesta pionera iniciativa propiciem que es descobrisquen els llocs més emblemàtics del nostre municipi al mateix temps que s'augmenta la seua visibilitat en una xarxa social cada vegada més global i universal i que suposa un canal de comunicació immens per a popularitzar Paterna i el nostre patrimoni”.

D'aquesta manera, les persones interessades a participar poden arreplegar la polsera identificativa del repte en l'Oficina de Turisme de Paterna, de dimarts a diumenge de 9 a 14 hores, i de dimarts a divendres de 18.30 a 21 hores. A través d'un codi QR es podrà accedir a les localitzacions que formen part d'aquest tour. L'objectiu és que els/as participants graven i publiquen vídeos des d'aquests punts, etiquetant el compte @visitpaterna i afegint l'etiqueta #tiktoktourpaterna.

Tots aquells que compartisquen almenys tres vídeos en aquesta xarxa social obtindran un suport pop-up per al mòbil, que podran arreplegar en l'Oficina de Turisme de Paterna mostrant aquest contingut audiovisual.

A més, els perfils de les publicacions que més visualitzacions obtinguen podran guanyar un cèrcol de llum amb trípode, un dels gadgets tecnològics de moda.

També es realitzarà un sorteig entre els/as que completen les dades de participació.

Entre les deu ubicacions proposades, es troben, a més dels monuments emblemàtics, punts com l'estàtua del Coeter o el mural de l'actor Antonio Ferrandis, símbols del patrimoni cultural i tradicional del municipi.

La regidora Espinosa ha explicat que “és fonamental promoure aqueixes tradicions tan nostres que ens han portat a ser reconeguts com Ciutat del Foc i a iniciar el camí perquè nostra Cordà siga Bé d'Interès Cultural Immaterial”.

“Utilitzar les xarxes socials com a canal de comunicació i difusió” – ha destacat Espinosa – “permet acostar tot el nostre patrimoni a molta més gent i, especialment, als més joves, connectant amb ells a través d'eines que els són més divertides i pròximes”.

Tota la informació així com les bases del concurs estan disponibles en la web municipal.

Pujar