21 de setembre de 2020 21/9/20

Paterna preparada per al temporal de pluges

Paterna preparada per al temporal de pluges - (foto 1)

  Davant la previsió de pluges per als pròxims dies, l'Ajuntament de Paterna ha supervisat tots els sistemes pluvials per a evitar inundacions i ha preparat un dispositiu especial en cas d'incidències.

  Així ho ha anunciat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha recordat que "en els últims anys hem dut a terme una important reforma en el municipi per a acabar amb els punts inundables en els diferents barris de Paterna amb una inversió que supera els 14 milions d'euros".

  I a aqueix respecte el primer edil ha indicat que "davant els avisos de pluges com el que s'espera en els pròxims dies, l'Ajuntament aplica un protocol mitjançant el qual, a través d'Aigües de Paterna, es procedeix a la supervisió dels punts més crítics per a garantir que es troben nets i buidats i puguen absorbir correctament l'aigua de pluja".

  Així mateix, Sagredo ha recordat que "gràcies a la previsió i les obres escomeses, durant el passat episodi de gota freda del mes d'octubre, els sistemes pluvials van funcionar a ple rendiment, la qual cosa va permetre que la jornada de pluja discorregueren sense tot just incidències ni avisos veïnals per embassades, inundacions o sinistres".

  A més, i amb l'objectiu de mantindre informats als paterners i paterneres, el consistori ha llançat una campanya a través de les seues xarxes socials amb recomanacions i telèfons d'interès perquè els ciutadans puguen conèixer les condicions meteorològiques durant els dies d'avís per pluges.

  Pujar