elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna preparada per al temporal de pluges

Paterna preparada per al temporal de pluges

  Davant la previsió de pluges per als pròxims dies, l'Ajuntament de Paterna ha supervisat tots els sistemes pluvials per a evitar inundacions i ha preparat un dispositiu especial en cas d'incidències.

  Així ho ha anunciat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha recordat que "en els últims anys hem dut a terme una important reforma en el municipi per a acabar amb els punts inundables en els diferents barris de Paterna amb una inversió que supera els 14 milions d'euros".

  I a aqueix respecte el primer edil ha indicat que "davant els avisos de pluges com el que s'espera en els pròxims dies, l'Ajuntament aplica un protocol mitjançant el qual, a través d'Aigües de Paterna, es procedeix a la supervisió dels punts més crítics per a garantir que es troben nets i buidats i puguen absorbir correctament l'aigua de pluja".

  Així mateix, Sagredo ha recordat que "gràcies a la previsió i les obres escomeses, durant el passat episodi de gota freda del mes d'octubre, els sistemes pluvials van funcionar a ple rendiment, la qual cosa va permetre que la jornada de pluja discorregueren sense tot just incidències ni avisos veïnals per embassades, inundacions o sinistres".

  A més, i amb l'objectiu de mantindre informats als paterners i paterneres, el consistori ha llançat una campanya a través de les seues xarxes socials amb recomanacions i telèfons d'interès perquè els ciutadans puguen conèixer les condicions meteorològiques durant els dies d'avís per pluges.

  Pujar